B2B

 

RAMBOW  har gennem årene leveret primært FERMOB og TOLIX møbler til anerkendte caféer, restauranter, hoteller og andre virksomheder rundt om i Danmark. Det skal understreges at RAMBOW ikke er en webshop, men at vi stadig kan levere til døren til businesskunder.

Hos RAMBOW har vi et stort lager og den bedste kontakt til vores levenrandører i Frankrig. Derfor er vi hurtigst med levering og bedst på prisen - altid.

Indehaver af RAMBOW - Gitte Rambow - kender produkter og møbler til fingerspidserne, og med baggrund som stylist og scenograf, kan hun kompetent guide dig i farvevalg, indretning og svare på alle de spørgsmål du måtte have - også de tekniske.

Kontakten til dig hos RAMBOW er personlig og nede på jorden. Send en mail og vi vil gøre alt for at hjælpe dig til at finde den rigtige løsning til den bedste pris.

Vi kan til enhver tid lave en aftale - også udenfor normal åbningstid, enten i din virksomhed eller i butikken på Østerbro, hvor vi har et et udvalg af møbler, samt en gårdhave, så vi kan se det hele i det rette lys.

 

Her er et udvalg af virksomheder, vi har leveret til:

FØLG MED

NYHEDSBREV
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Åbningstider

MANDAG 12-18

TIRSDAG 12-18

ONSDAG LUKKET

TORSDAG 12-18

FREDAG 12-18

LØRDAG 10-14

 SØNDAG LUKKET

KONTAKT

RAMBOW

Østerbrogade 55A

2100 København Ø

Telefon: 35 26 30 07

Mail: mail@rambow.dk

LAGER/SHOWROOM

Skudehavnsvej 36B

2150 Nordhavn

Besøg kun efter aftale