top of page
BALAD_BLEU_ACAPULCO_UCHAUX_BCJ2022_SEBASTIEN_EROME.jpg
Gold elegant feminine boutique logo-2_ed

FERMOB

INSPIRATION

Find alle FERMOBS designs på deres officielle website

Cacti

OM FERMOB

 

Fermob er et fransk designhus, der opstod i starten af det 20. århundrede. Fermob har mange forskellige kollektioner. De mest kendte er nok de klassiske møbler fra Luxembourg- og Bistroserierne. 

 

Fermob er nu en af verdens største producenter af havemøbler i godt design og rigtig høj kvalitet. Produktionen foregår stadig i Frankrig i byen Thoissey, der ligger tæt på Lyon.

Fermob handler om kreativitet, design, teknik, håndværk og ikke mindst farver. Med en farvepalet på mere end 25 farver, er der masser at vælge mellem, når du kigger på Fermob havemøbler. Møblerne produceres i stål og aluminium af bedste kvalitet, mens stor viden og godt håndværk holder kvaliteten helt i top.

 

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Fermob har stor respekt for naturen, og bæredygtighed er tænkt nøje ind i designet og produktionen.Omkring 98% af alt jern og aluminium genanvendes på verdensplan. Derfor kan Fermob garantere for, at deres havemøbler kan genbruges og at de gør brug af genbrugt metal.


Lakken indeholder ingen opløsningsmidler og er 100% genanvendelig. Der arbejdes vedvarende på, at nedskære energiforbruget gennem tiltag som f.eks. at sænke temperaturen ved påføring og hærdning af lak.

​BESØG SHOWROOM


Hos RAMBOW har vi et stort velassorteret lager og showroom i Københavns Nordhavn. Varer som ikke er på lager, bestiller vi hurtigt hjem.

 

Kig forbi vores showgarden bag butikken på Østerbrogade 55a. Du kan også bestille tid til en uforpligtende rådgivning omkring FERMOBS møbler, designs og farver.

 

Vi er altid behjælpelige med hjælp til indretning og til at finde den helt rette løsning for dig. Skriv en mail for at bestille tid til fremvisning i showroomet. 

Skudehavnsvej 36A, 2150 Nordhavn

 

K​ontakten til os foregår personligt, enten i butikken, over telefon eller efter aftale på mail.

bottom of page