RAMBOW

Østerbrogade 55A

2100 København Ø

Danmark

+45 35263007

mail@rambow.dk

ÅBNINGSTIDER
FØLG MED

DECEMBER 2019

Mandag 12-18

Tirsdag 12-18

Onsdag 12-18

Torsdag 12-18

Fredag 12-18

Lørdag 10-15

Søndag 12-15

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
MODTAG SIDSTE NYT

PRISER 2019

 

SORTIMENT OG PRISER

 

Fermob er et fransk designhus, der opstod i starten af det 20. århundrede. Dengang var det et lille jernværk, der producerede havemøbler. I 1953 besluttede stifterens søn at industrialisere produktionen, og siden Bernard Reybier, der i dag driver virksomheden, tog over i 1989, er Fermob blevet en af verdens største producenter af havemøbler i godt design og rigtig høj kvalitet - og produktionen foregår stadig i Frankrig i byen Thoissey, der ligger tæt på Lyon.

Fermob handler om kreativitet, design, teknik, håndværk og ikke mindst farver. Med en farvepalet på mere end 20 farver, er der masser at vælge mellem, når du kigger på Fermob havemøbler. Farverne spænder fra neutrale til farvestrålende med masser af liv - og det er ikke svært at komme i godt humør, når man nyder sommeren i alle de farverige havemøbler.

Designet i de mange møbelserier er originalt og spænder mindst ligeså bredt som farveudvalget. Der er bestemt noget til enhver smag. 1900-serien er fuld af ornamenter og dekoration, mens Ellipse-serien byder på et moderne og stilrent design. På samme måde findes der havemøbler i forskellige typer, så du både kan få en praktisk havestol med god komfort samt en lækker havesofa, der tåler at blive brugt udendørs.

Se en oversigt over priser for hele Fermobs sortiment her. Nedenstående findes priser og mål på de mest populære produkter i serierne Luxembourg og Bistro.