top of page

LAFUMA

 

Lafuma producerer lette havemøbler og i sikker, klassisk stil som aldrig går af mode. Siddekomforten er utrolig behagelig og de patenterede systemer sørger for at møblet altid fungerer. Alle modeller er lette at transportere, opbevare og slå sammen og der bliver kun brugt de bedste materialer som batyline, der er aftageligt og vaskbart. Stellet er behandlet til udendørs brug.

lfm2829-9548-2-transat-chilienne.jpg
Cacti

Lette franske liggestole i høj kvalitet

Lafuma er grundlagt i 1930 af de tre franske brødre Victor, Alfred og Gabriel Lafuma. I begyndelsen producerede virksomheden rygsække, men har siden udvidet produktionen med de camping- og havemøbler i god kvalitet, som vi kender i dag. Innovation og ergonomi er de centrale begreber for den franske møbelproducent, og de karakteriske Lafuma havemøbler er fremstillet i metal og behagelige tekstiler. De enkelte møbler, liggestole såvel som stole og det øvrige sortiment, er særdeles holdbare og passer på den måde godt til skiftende vejr. Med Lafuma havemøbler får du havemøbler, der er:

  • Fremstillet af mug- og friktionsresistente stoffer

  • Vandafvisende og UV-resistente

  • Foldbare, stabelbare og lette at flytte
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når du skal finde dig en stol til afslapning i naturen, kan du altså trygt vælge at lægge dig til rette i møbler fra Lafuma. De forskellige materialer udgør tilsammen en helhed, der er skabt til at forene komfort, styrke og brugervenlighed. Når du sætter dig til rette i et møbel fra Lafuma, sidder du desuden på OEKO-TEX certificerede tekstiler. Det vil sige, at de anvendte tekstiler er testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Havemøblerne fra Lafuma er altså gode for dig, der søger robuste, sikre og stilrene møbler med høj komfort.

 

Ønsker du mere information om Lafuma, eller ønsker du at se flere produkter, der kan egne sig på din terrasse? Du er altid velkommen til at besøge os i vores butik på Østerbro eller Showroom i Nordhavn. Du kan også kontakte os pr telefon eller mail. Vi står klar med råd og vejledning. 

 

 

Kontakt os for mere info eller find LAFUMA i vores webshop

lfm2865-7057-brandwide-bain-de-soleil_4
lfm2864-3294-3-bain-de-soleil_6
lfm2828-8902-3-repose-pieds
lfm1909-6897-brandwide-chaise-longue_4
lfm2502-8548-2-chaise-longue_6
bottom of page